Dé Kaasspeciaalzaak aan de authentieke Frederik Hendriklaan! Van kaas tot de borrel, wij hebben alles in huis.

Van kleine buitenlandse kaasboerderijen

Veel van onze kazen worden ingekocht bij kleine boerderijen. De boeren van deze boerderijen maken alle kazen zelf en beschikken over weinig personeel. Ze hebben in verhouding weinig koeien en doordat ze zelf de kazen maken kunt u er wel vanuit gaan dat de kazen met veel liefde, passie en precisie worden bereid.

Dit ziet u weer terug in onze toonbank en dat proeft u in uw mond. Wat voor ons een ware traktatie is om aan u te mogen verkopen.Zo hebben we ook korte lijnen met Groothandelsmarkt Rungis in Frankrijk waar we de meest specialistische kaas kopen, van geweldige geitenkaasjes tot toonaangevende gewassenkorstkaas.

Kortom de moeite waard om bij ons in Den Haag te komen kijken.

Altijd iets te ontdekken

Onze passie voor de specialiteiten uit Frankrijk, Engeland, Italië, Spanje, België is dan ook terug te vinden in onze toonbank. Kom eens langs in Den Haag en neem de proef op de som.

Maak ook kennis met onze bijzondere buitenlandse kaas en neem een kaasplank. Wij adviseren u graag in het samenstellen van een bijzonder buitenlandse kaasplateau. Uw gasten zullen dit bijzonder waarderen. Ook kunnen wij een bijpassende wijn verzorgen. Proeven en genieten.