Assortiment delicatessen

Ruim assortiment delicatessen

Sinds de verhuizing naar de nieuwe locatie, hebben wij ons meer en meer gespecialiseerd in het assortiment delicatessen. zo hebben wij fijne Italiaanse vleeswaren van Levoni. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in diverse Italiaanse regio's, met elk hun eigen klimatologische omstandigheden en streekgebonden producten.

Wie nog nooit van Levoni heeft gehoord nodigen we uit om eens een keer te komen proeven. Levoni is een Italiaans vleeswarenbedrijf dat nog echte ouderwetse natuur producten maakt. Natuurlijke grondstoffen en een natuurlijke rijping en droging maken een ware smaaksensatie. Een streling voor de tong. Door geen gebruik te maken van conserveermiddelen of smaakversterkers, geeft het een pure en eerlijke smaak die u niet snel zal vergeten.

En wat dacht u van vers gesneden truffelsalami en Saltufo... Heerlijk voor de kaasplank, of borrel, gemak dient de mens

Plastic container met gesneden italiaanse salami

Kaasplankje met diverse soorten vleeswaren en kaas/

Kaasplanken, borrelboxen in allerlei verschillende soorten en maten, maken we op bestelling, evt. in combinatie met verfijnde vleeswaren, zorgen wij voor een compleet aangenaam moment van genieten en daarbij adviseren wij u natuurlijk ook voor een passende wijn of port.

Kortom, Kalkman Specialist in Kaas & Delicatessen, kwaliteitsproducten waar je voor terugkomt.