Speciale olijven

Speciale olijven

Een compleet assortiment met olijven. Volop keuze, met als specialiteit: De Borrel Olijven, gemarineerd met Honing, ui en knoflook, het proberen waard!

Ons assortiment:

  • Knoflook Olijven
  • Borrel Olijven
  • Tomaat/Bassilicum Olijven
  • Zwarte Olijven
  • Kalamata Olijven
  • Taggiasche Olijven
  • Olijven gevuld met Roomkaas

Olijven die in een meeneem container worden geschept

Olijven kunnen in allerlei gerechten verwerkt worden. Men eet olijven graag in bijvoorbeeld salades, op pizza’s of los bij de borrel. Veel olijven worden niet ingemaakt, maar door middel van persing tot olijfolie verwerkt.

De meeste mensen kennen het onderscheid tussen de groene en de donkere (zwarte) olijven.

  • De groene olijven zijn eigenlijk de onrijpe olijven
  • De zwarte zijn dan ook zachter en wat sterker van smaak