Dé Kaasspeciaalzaak aan de authentieke Frederik Hendriklaan! Van kaas tot de borrel, wij hebben alles in huis.

Wijn

Zoekt u een mooi glas wijn als aperitief, voor bij de maaltijd of natuurlijk bij één of meerdere van onze kaasjes? Dan bent u bij ons daarvoor aan het juiste adres.

Met een zeer ervaren en betrokken wijn leverancier selecteren we de mooiste wijnen. Op deze manier ontstaat er een schitterende collectie die u in onze winkel terug kunt vinden.

Wij adviseren u graag en helpen u een keus te maken uit ons assortiment.

Neem letterlijk de proef op de som, waar u altijd binnenlandse en buitenlandse kaassoorten kunt proeven. Heeft u een specifieke ‘proefwens’, vraag het ons en wij zullen u op uw wenken bedienen.

Soms proef je een wijn, die je lang bij blijft; dit is er zo een! Ponte Villoni Edizione Privata - Puglia - Italië. Druiven rassen: Primitivo, Nero di Troia, Sangiovese. Vinificatie: Een selectie van de beste druiven. Een snelle oogst, gecontroleerde gisting op de schillen, voorzichtig geperst en daarna op hout gelagerd.

Diep donker rode kleur. Rijke geur van kersen, bosbessen, chocola en rijp donker fruit. De smaak is vol, sappig, krenten / rozijnen, zijdezacht, goed geïntegreerde noten van hout, met een goede lengte en fruitige finale. Voor liefhebbers van volle zwoele wijnen. Erg betaalbaar!